Öğrencilerimizin de yer aldığı karate takımı şampiyon oldu.

Nis

29 Nisan 2024 Kutül Amare zaferinin 108. yıldönümü için program düzenlendi.

Nis

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından düzenlenen bilim fuarı büyük ilgi gördü.

Nis

17-18 Nisan tarihindeki fuarımıza bekleriz...

Nis

"Online Rehberlik" siz değerli velilerimizin hizmetinde.

Mrt

27 Mart Çarşamba akşamı iftarda buluştuk.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığının düzenlemiş olduğu Liselerde Bilim Uygulamaları Programı kapsamında KÜRESEL ISINMA VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ semineri yapılmıştır.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığının düzenlemiş olduğu Liselerde Bilim Uygulamaları Programı kapsamında  “Göç ve Uyum” konulu seminer verilmiştir.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığının düzenlemiş olduğu Liselerde Bilim Uygulamaları Programı kapsamında ATIK YÖNETİMİ semineri yapılmıştır.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığının düzenlemiş olduğu Liselerde Bilim Uygulamaları Programı kapsamında YENİLENEBİLİR ENERJİ semineri yapılmıştır.

Mrt

Okul Rehber Öğretmenimiz Mustafa Özyurt öğrencilerimize Afet Acil Durum Yönetimi konulu bir konferans vermiştir.

Mrt

18 Mart Çanakkale şehitlerini anma programında aziz şehitlerimizi minnetle yad ettik.

Mrt

Pi sayısının meşhur yaklaşık değeri 3,14 olduğu için her yıl 3'üncü ayın 14'üncü günü 1988 yılından beri "DÜNYA Pİ GÜNÜ" olarak kutlanır.

Mrt

Universal penpals and communicative competence projesi öğrenci buluşmaları ile devam ediyor.