Mrt

Okul Rehber Öğretmenimiz Mustafa Özyurt öğrencilerimize Afet Acil Durum Yönetimi konulu bir konferans vermiştir.

Mrt

18 Mart Çanakkale şehitlerini anma programında aziz şehitlerimizi minnetle yad ettik.

Mrt

Pi sayısının meşhur yaklaşık değeri 3,14 olduğu için her yıl 3'üncü ayın 14'üncü günü 1988 yılından beri "DÜNYA Pİ GÜNÜ" olarak kutlanır.

Mrt

Universal penpals and communicative competence projesi öğrenci buluşmaları ile devam ediyor.

8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladık

Mrt

Beyköy ortaokulu misafirimiz oldu.

Mrt

Sivil savunma, yalnızca savaş zamanında değil barışta, yaşanan doğa kaynaklı afetlerde, halkın can ve mal kaybını en aza indirmek amacıyla yürütülen koruyucu ve kurtarıcı faaliyetlerin bütününü kapsamaktadır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü etkinlikleri çerçevesinde ilçemiz genelinde okul öncesi, ilkokul, ortaokul, ve lise kademelerinde İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy şiirleri okuma yarışmaları düzenlenmiştir.

Mrt

Domaniç ortaokulu misafirimiz oldu.

Mrt

Obeziteyle mücadele kapsamında öğrencilerimize farkındalık etkinliği düzenledi.

Şbt

Kariyer günlerinde okulumuz mezunlarından Ziraat mühendisi Bekir Yıldırım misafirimiz oldu.

Şbt

Kariyer günleri etkinlikleri kapsamında okulumuzda seminerlere devam ediyoruz.

Şbt

Okul Sporları Gençler A-B Karate Grup Müsabakalarından öğrencilerimiz madalyayla döndüler.

Şbt

Fizik dersi sergimiz öğretmenler odası katında açılmıştır.