Ock

Okulumuz 9,10,11,12. sınıf öğrenci ve velilerine yönelik Verimli ders çalışma teknikleri ve motivasyon konulu online seminer yapıldı.Semineri Okulumuz Rehber Öğretmeni Mustafa ÖZYURT gerçekleştirdi.Öğrenci ve velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen programımızın akademik başarı ve motivasyon konusunda çok verimli olduğunu belirten velilerimiz ve öğrencilerimiz programdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Ock

Öğrencilerimizin okuldan uzak kaldığı pandemi sürecinde akademik başarılarını artırmak,sınav motivasyonunu kaybetmemelerini sağlamak için Haftalık online denemelerimizi planladık ve uyguluyoruz.

Ock

Okullarda hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı olması amacıyla sürdürülen "Okulum Temiz" programı çerçevesinde başvuran okulumuz  belge almaya hak kazandı.

Aramızdan ayrılışının 82. yılında Atatürk'ü andık.

MEZUNLARIMIZDAN TEKNOFESTTE BÜYÜK BAŞARI!

Mezunlarımızdan Eda İLKAN'ın Teknofestte Türkiye 1. si olması,Yine mezunlarımızdan Furkan ÖZTÜRK'ün Biyoteknoloji alanında "Yatağa bağımlı hastalar için pozisyon değişimi sağlayan sistem"projesi ile Türkiye 3. sü olması bizleri hem sevindirmiş hem gururlandırmıştır.Mezun öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor,başarılarının devamını diliyoruz.