Tavşanlı Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

DAĞÇEŞME MAH. ŞADIRVAN SOKAK NO 2 TAVŞANLI / KÜTAHYA
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü, bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede “model okul’’ olmaktır.
Misyon
“Büyük Türkiye“ idealine ulaşmayı hedefleyen, Türkiye Cumhuriyeti‘ ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir
Başarılar
SPORTİF BAŞARILAR 2010-2011 Futbol Erkek İlçe 1. si İl 2. si Voleybol İlçe 1. si Satranç İlçe 1. si Halk Oyunları İl 3. Sü Voleybol Kız İlçe Grup 1. Si Yüzme 4 dalda il 1. si 2011-2012 Voleybol Kız ilçe 1. Si Voleybol Erkek ilçe 2. Si
Öğretim Şekli :Gündüzlü ve yatılı
İngilizce, Almanca
şehir içi dolmuş- servis
Dağçeşme mah.Şadırvan Sok.No:2 TAVŞANLI/KÜTAHYA
2 km.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı en son yerleşen öğrencimiz 349,44 taban puanı ile yerleşmiştir.
Proje Çalışmaları
Zenginleştirilmiş Kütüphane